winkel3
pakket
winkel2
winkel
mosterd3
mosterd
mayonaise
marmelade
jam5
jam4
jam3
jam
chutney4
7
6
8
10

Kip in dillemosterdsaus

 

4 personen

4 scharrel – kipfilets
2 el olijfolie
1 sjalotje, gesnipperd
1 el bloem
1 dl droge witte wijn
1 dl water
2 el Maastrichtse dillemosterd van Adriaan
1 dl kookroom
zout en versgemalen zwarte peper
eventueel wat verse takjes dille.

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kipfilets op matig vuur in 10 – 12 minuten rondom mooi bruin en gaar.
Bestrooi de kipfilets met zout en peper, haal ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Fruit het sjalotje in het braadvet, strooi er bloem over en bak 1 minuut mee. Schenk scheutje voor scheutje de witte wijn en het water erbij en roer met een garde tot een gladde gebonden saus.
Roer de dillemosterd en kookroom door de saus.
Leg de kipfilets in de saus en verwarm nog circa 6 minuten op zeer laag vuur met het deksel op de pan.
Serveer de kipfilets met rijst of tagliatelle en garneer met wat verse dille.

Groentetip: sperziebonen of broccoli.

Eet smakelijk!

Adriaan de smaakmaker

St. Pieterstraat 36
6211 JN Maastricht
Telefoon: 043-3258865
info@adriaandesmaakmaker.nl 

Openingstijden

Di t/m Vrij: 10.00 – 18.00 uur
Za: 10.00 - 17.00 uur
Zo/Ma gesloten

Volg ons op facebook
facebook_icon_02
Recepten van Adriaan
Kijk ook eens bij onze recepten! Klik hier    RECEPT VOOR ZOERVLEIS
©2013 Adriaan de Smaakmaker | Webdesign   Julia Krewinkel
Top
background